Hydraulikkaggregat

Bergen Hydraulic AS leverer alt fra enklere standardiserte aggregat til større komplette hydrauliske system og løsninger. Vi har lang erfaring innenfor alle bransjer og applikasjoner. Hydrauliske standardaggregater med tankstørrelse fra 100 til 3000 liter. Arbeidstrykk opp til 350 bar. Standard aggregatene passer for alle industrier. Vi bygger de minste aggregatene hos underleverandør, vi har eget aggregatverksted i Bergen for større aggregater og skreddersyr løsninger etter kundens behov. Vi tilbyr kreativ og unik design for å ivareta dine plassbegrensninger eller tekniske behov med en tidsriktig og kostnadseffektiv løsning. Aggregater leveres som en enhet eller i løse komponenter for installasjon om bord.

Filtrering, en stabil oljetemperatur og filtrering er viktig drifts parametere for et hydraulikkaggregat. Vi tilbyr In-filter- kjølekretser som både kan brukes i nye og ettermonteres i eksisterende anlegg. Vi tilbyr Off-line filtersystemer.

BGHYD bruker kvalitetsprodukter fra ett begrenset utvalg leveranadører. vi samarbeider med Kolberg Caspary Lautom, Oil control, SAI Danfoss Power Solutions, Hydac, Servi, Parker, . Vi opererer med konkurransedyktige priser og gir i tillegg veiledning, slik at kunden velger riktige produkter. Vi samarbeider gjerne med deg og din bedrift, slik at vi sammen kan finne den mest optimale løsningen, så vel teknisk som økonomisk. I tillegg kan vi også tilby assistanse ved igangkjøring av nye anlegg. Vi tilbyr hurtig og fagmessig service på komponenter i vårt verksted. Våre ansatte holder et høyt teknisk nivå i tillegg til bred erfaring.