Hydraulikk system

Bergen Hydraulic AS prosjekterer komplette små og store hydraulikk system og løsninger. Ett hydraulikksystem består ofte av produkter fra mange ulike leverandører. Vi tar gjerne på oss oppdraget som bindeledd mellom leverandørene og skreddersyr kundespesifikke hydraulikk løsninger.

Vi har lang erfaring innenfor innenfor alle bransjer og applikasjoner. Med leveransene kan vi også tilby komplette dokumentasjons-pakker, noe som er spesielt viktig for våre offshore- og marine-kunder. Alle våre hydraulikksystemer designes og bygges etter kundens spesifikasjoner. I våre systemer bruker vi produkter fra kvalitetsleverandører som Danfoss Power Solutions, Kolberg Caspary Lautom, Oil control, Parker, Servi, Bosch Rexroth, SAI.

Vi samarbeider gjerne med deg og din bedrift, slik at vi sammen kan finne den mest optimale løsningen, så vel teknisk som økonomisk. I tillegg kan vi også tilby assistanse ved igangkjøring av nye anlegg. Vi tilbyr hurtig og fagmessig service på komponenter i vårt verksted. Våre ansatte holder et høyt teknisk nivå med bred erfaring.

Gjennom tett dialog med våre kunder finner vi de beste løsningene.

Systemene vi prosjekterer, programmerer og setter i drift systemer som kan inneholde blant annet:

Hydraulikkaggregat Kraner – både fastarmskraner, teleskopkraner og foldekraner
Capstans
Lukesylindre
Bunnluke-/skyveskottsystem
Vinsjer
Vaskesystem

Styresystemer

Vi både designer og bygger styringssystemer for krankjøring, bunnluker, skyve-skott, dekk-luker og andre applikasjoner.
Styresystem designes i Danfoss PLUS1 PLS controllere.